you were always there for me.

I would have changed my plans...........................hoppet brann inom mig.fail.

Kommentarer
Postat av: denise

vännen, jag är så ledsen för din skull! Jag vet att det inte finns något jag kan säga för att det ska bli bättre, för inget ord kan få tillbaka honom. jag önskar verkligen att det fanns något jag kunde säga som skulle lägga sig som ett plåster på dina sår, men det finns inte.



livet är inte rättvist och det har aldrig heller varit det, hemska saker inträffar, alldeles för ofta. och man undrar alltid varför. men aldrig får man något svar.. Livet bara är så.



Men tillåt dig att vara ledsen, gråt, skrik, sparka och slå sönder något - vad som helst för att få ut frustrationen lite. Frustrationen över att man faktiskt inte kan spola tillbaka tiden, man kan inte förändra det som skett.

man får vara ledsen, och man får vara det hur länge man vill. ingen annan har rätt att bestämma hur eller när du kan gå vidare och sluta sörja.



men kom ihåg att en dag måste du göra det.

när du själv är redo. på dina egna villkor.

det betyder inte att du glömmer honom, det betyder inte att du inte saknar honom. det betyder att du i stället för att pausa ditt eget liv och må dåligt - kan glädjas åt minnen.



minnen svider alltid i början, för man vill tillbaka, just till den stunden, man vill vara där, för alltid. men efter en tid övergår känslan. minnen blir vackra, oförklarliga, värdefulla!

människor kommer att försvinna från oss men en sak kommer alltid vara med oss och det är våra minnen. ingen kan ta ifrån dig dina minnen, ingen.



den uppfattning jag fått av niclas är att han var en otroligt glad kille, som älskade livet. Och som du säger, och det här är jag säker på - han vill att du ska må bra, le, vara glad, uppskatta livet, göra det bästa du möjligen kan av alla situationer som du kommer möta.



men jag vet att det är svårt. Och även om det inte alls är till något tröst så finns jag vid din sida. varje steg du tar så är jag med dig, och om du någonsin behöver en axel att gråta mot så finns jag här. min hand kommer alltid vara redo för att sträckas ut mot dig. mina ben orkar för två.



jag älskar dig evelina och jag är så jävla ledsen för din skull och att du ska behöva gå igenom det här. jag vet faktiskt inte vad jag ska säga.

fan evelina, jag vill inte att du ska fastna i något mörker, jag vill att du ska må bra.



du förtjänar det. du har alltid fått mig att må bra och du har varit med mig genom många svåra tider.



jag älskar dig och jag finns här

2009-11-26 @ 23:42:42
URL: http://framtidsval.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0